1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Taziye Mesajları
Taziye Mesajları

Taziye Mesajları

Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'nın annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajları...

A+A-

BAŞKAN KARAÇANTA’DAN SÜLEYMANOĞLU AİLESİNE TAZİYE MESAJI

Azerbaycan Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanoğlu’nun annesinin vefatı nedeniyle Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta tarafından bir taziye mesajı yayınlandı.

Ayhan Süleymanoğlu’nun bu acı gününü büyük üzüntüyle öğrendiğini ifade eden Karaçanta, taziye mesajında; “Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanoğlu’nun annesinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleymanoğlu ailesine de sabır ve başsağlığı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

AK PARTİ KARS İL BAŞKANI ADEM ÇALKIN’IN TAZİYE MESAJI

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'nın annesinin vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Çalkın, AK Parti Kars İl Teşkilatı olarak, Başkonsolos Süleymanlı’nın annesinin vefat haberini derin üzüntü ile aldıklarını belirtti.

Çalkın, mesajında, Merhumeye Allah’tan rahmet, başta Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı olmak üzere ailesi ile yanıklarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

DAŞDELEN'DEN BAŞKONSOLOS SÜLEYMANLI'NIN ANNESİNE TAZİYE MESAJI

Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkan vekili Ercüment Daşdelen, Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı'nın annesinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Daşdelen, mesajında şunları kaydetti: “Kardeş Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanlı’nın annesinin vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım. Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli Süleymanlı ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.