1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tasavvuf Müziği Konseri
Tasavvuf Müziği Konseri

Tasavvuf Müziği Konseri

Kars İl Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Tasavvuf Müziği Konseri düzenlendi.

A+A-

Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’ndaki program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı ardından da Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcısı Abdulhalim Acar yaptı. Acar, bu yıl ki Kutlu Doğum Haftasının teması olan samimiyet üzerine bilgi verdi.

Ardından “Samimiyet” konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenler şiir ve kompozisyonlarını okudular. Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi Tasavvuf Müziği Konserinde de 14 ilahiye yer verildi. 12 kız, 8 erkekten oluşan koroyu Şef Çetin Çavdar yönetti.

Sunuculuğunu Mehmet Uzgur’un yaptığı programa katılan Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, koroda görev alanlara birer çeyrek altın hediye etti. Kars İl Müftü yardımcısı Abdulhalim Acar da Başkan Karaçanta’ya programa katkılarından dolayı plaket verdi.

Şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de hediyeleri protokol mensupları tarafından dağıtıldı. Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış ise Gül Ahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi idarecilerine plaket takdim etti.

Programa Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, İl Müftü yardımcısı Abdulhalim Acar, Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, müftülük çalışanları ve aileler katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.