1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tarımsal işletme ziyaretleri devam ediyor
Tarımsal işletme ziyaretleri devam ediyor

Tarımsal işletme ziyaretleri devam ediyor

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, Milli Tarım Projesi kapsamında uygulamaya konulan Tarımsal İşletme Danışmanlığı Projesi Kars’ta da devam ediyor.

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Milli Tarım Projesi kapsamında Kars Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personelinin, düzenli olarak köy ziyaretleri devam ediyor.

Bu ziyaretlerde tarım ve hayvancılık başta olmak üzere Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün çalışma alanına giren her türlü konuda çiftçiler bilgilendirilerek, vatandaşlara çeşitli afiş ve broşürler dağıtılıyor.

Yapılan eğitim ve bilgilendirme ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün; "Bakanlığımızın insan odaklı çalışma esasına göre şekillendirdiği Tarımsal İşletme Danışmanlığı ile hizmeti üreticimize götürmekteyiz. Personelimiz üreticilerimize giderek güncel uygulamalar hakkında bilgi vermekte, sorunlarını kaydederek Bakanlığımıza rapor etmektedir. Bu ziyaretler ile ortak problemlerimize çözüm sağlamak adına önemli adımlar atılmaktadır. Nihayetinde üretimin temelini kırsal alanda halkımız ve kadınlarımız gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda üreticilerimize sunulan bu hizmetten çekinmeden sıkılmadan faydalanmalarını gelen arkadaşlarımıza her türlü sorun ve görüşlerini bildirmelerini arzu ediyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.