1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tanyeri, Sarıkamış’ta
Tanyeri, Sarıkamış’ta

Tanyeri, Sarıkamış’ta

TKF İcra Kurulu Üyesi Tanyeri, ”Federasyon Olarak Kayak Sporunun Gelişmesi İçin Bütün İmkanları Seferber Edeceğiz”

A+A-

Kars’ın Sarıkamış İlçesine gelen Türkiye Kayak Federasyonu İcra Kurulu üyesi Yavuz Tanyeri ile Alp Disiplini Teknik Kurul Üyeleri Necmi Kepçetutan ve Cüneyt İnaç, Alp Disiplini (slalom) alt yapı sporcularının antrenmanlarını izleyerek yetkilerden bilgi aldı.

Türkiye Kayak Federasyonu İcra Kurulu üyesi Yavuz Tanyeri, yaptığı açıklamada, yeni göreve başlayan kayak federasyonu ekibi olarak  kayak sporunun gelişmesi için bütün imkanları seferber edeceklerini vurgulayarak, ülkenin her tarafında yapılan çalışmaları kontrol ettiklerini söyledi.

Kayak sporunun hak ettiği yere gelebilmesi için kısa orta ve uzun vadede planlar yaptıklarını belirten Tanyeri, şöyle konuştu: ”Bizler yönetici olarak kayak sporunun ülkemizdeki yaşadığı sorunları yerinde tespit edip ilgili arkadaşlarla ortak çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda kayak sporunun mutfağı olarak bilinen Sarıkamış’ta yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı bulduk. Geleceğin şampiyonlarını görmek bizleri çok mutlu etti. Burada büyük fedakarlık gösteren kayak sporuna emek vermiş antrenör ve çalıştırıcı bütün arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bu emeklerin karşılığını en iyi şekilde alacağız.”

Sporcularla bir süre sohbet eden Tanyeri ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Sarıkamış’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait spor salonunda antrenörler Tarkan Usta, Fatma Usta ve Kürşat Üstündağ’ın denetimde eğitim gören, yaşları 6-10 arasında 15 alp disiplini alt yapı sporcusu günde 3 saat kondisyon, nefes açma ve beden eğitiminden geçiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.