1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Tanıtım Günleri Hazırlık Toplantısı
Tanıtım Günleri Hazırlık Toplantısı

Tanıtım Günleri Hazırlık Toplantısı

2. KAI Tanıtım Günleri Hazırlık Toplantısı Ankara’da yapıldı...

A+A-

Kars, Ardahan, Iğdır Valilikleri ve KAI Dernekler Federasyonu öncülüğü ile bu yıl 16- 19 Ekim tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek “2. KAI Tanıtım Günleri” ile ilgili hazırlık çalışmaları hızla devam ediyor.

“2. KAI Tanıtım Günleri”  hazırlık çalışmaları hakkında bilgi vermek ve hazırlık aşamasında, Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanları ile görüş alış verişinde bulunmak üzere, KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM Ankara Ticaret Odası’nda bir toplantı düzenledi. Ankara’da bulunan KAI Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanlarının davet edildiği toplantı çok yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Açılış Konuşmasını yapan KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM, geçen yıl ilki düzenlenen “KAI Tanıtım Günleri” nin beklenenin üstünde ilgi gördüğünü belirtti ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı, daha sonra; “ Bu sene de geçen yıl olduğu gibi coşkulu bir Tanıtım Günleri geçireceğimize inanıyorum. Geçen sene hem protokolde hem de ziyaretçi katılımıyla çok ciddi sayıya ulaştık ve güzel övgüler aldık. Üç ilin neler yapabildiğini ve güzel şeylere imza atacağına tanık olduk. Geçen sene Tanıtım Günleri sonrasında yaptığımız Değerlendirme Toplantısında eksiklerimizi gözden geçirdik. Bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz “KAI Tanıtım Günleri”nin sizlerin de katkıları ve önerileriyle daha iyi geçeceğine inanıyorum. Gelenek ve göreneklerimizi bizden sonraki nesillere aktarabilirsek ne mutlu bize.” dedi.

Genel Başkanın konuşmasının ardından toplantıya katılan Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanlarına “2. KAI Tanıtım Günleri” hakkında slayt gösterisi ile sunum yapıldı.

Toplantının sonunda Federasyon, Vakıf ve Dernek Başkanları söz alarak önerilerini, dilek ve temennilerini belirttiler. Bu toplantıyı düzenleyen KAI Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM’a, Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerine, “2. KAI Tanıtım Günleri” ni organize eden Kars- Ardahan- Iğdır Valiliklerine, Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, İl Kültür ve Turizm Müdürlüklerine, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.