1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TAMSAŞ’ta otomobil kampanyası çekilişi yapıldı
TAMSAŞ’ta otomobil kampanyası çekilişi yapıldı

TAMSAŞ’ta otomobil kampanyası çekilişi yapıldı

Kars’ta 2 yıl önce hizmete giren TAMSAŞ alış-veriş merkezinde 2. Otomobil Kampanyası çekilişini yapıldı. Otomobil talihlisi, TAMSAŞ yetkililerine bu tür uygulamayı Kars’ta faaliyete geçirdikleri için teşekkür etti.

A+A-

TAMSAŞ AVM Milli Piyango İdaresi ile yaptığı görüşme sonunda AVM’den 75 TL ve üzeri alış-veriş yapan müşterilerine müşteri kartı ve numarası verdi. Alış-veriş çeki alan her müşterisini dün düzenlenen hediye çekilişine dahil etti. TAMSAŞ AVM’nin hazırladığı ve Noter huzurunda çekilişi yapılan 400’e yakın ürün sahiplerine teslim edildi.

TAMSAŞ çekilişinde en büyük hediye ise son model Hyundaı marka otomobil oldu. Svil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve alış-eriş yapan yüzlerce vatandaş çekiliş törenine katıldı. ediye çekilişinde TAMSAŞ AVM’nin sahibi Subutay Kılıç bir açıklama yaparak “Biz kazandığımızı Karslılarla paylaşıyoruz. Bugün bunun için buraa toplandık” dedi.

Konuşmaların ardından Kars 1.Noter tarafından TAMSAŞ AVM tarafından hazırlanan hediyeler yapılan çekilişle hediyeleri sahiplerine dağıttı. TAMSAŞ AVM tarafından hazırlanan hediye çekilişi bekleyenlerin sabırsız ve heyecanlı bekleyişleri arasında devam ederken en büyük hediye olan otomobilin çekilişine geçildi.

Otomobil için hazırlanan stantta Marketten alış veriş yapan vatandaşlar, Noter tarafından hazırlanan topları tek tek çekerek otomobil talihlisini açıkladı. Hediye çekilişinde Hyundai Marka otomobil Duygu İzgübarlas isimli müşterinin alışveriş kuponuna isabet etti. Tam o sırada Alış Veriş Merkezinin yönetim kurulu Başkanı Subutay Kılıç telefonla talihli müşterisini arayarak mutlu haberi verdi. Mutlu haberi duyan İzgübarlas ailesi koşarak marketin önüne geldiler. Alkışlarla karşılanan aileye kazandıkları arabanın anahtarı Subutay Kılıç tarafından verildi.

Talihli aile uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek TAMSAŞ yetkililerine teşekkür etti.

TAMSAŞ AVM önümüzdeki günlerde müşterilerine yeni hediye ve çekilişlerle hizmet vermeye devam edecek.

TAMSAŞ AVM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden Alınan 21/04/2014 Tarih ve 52739871-255.01.02/1299-3411 Sayılı İzinle Düzenlenen Piyango’ya 15686 İştirakçi Katılmıştır.

27/09/2014 tarihinde yapılan çekilişte ikramiye kazanan asil ve yedek talihlilerin listesi aşağıda belirtilmiştir.                                       

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.