1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Susuz’da sevgi seli
Susuz’da sevgi seli

Susuz’da sevgi seli

AK Parti Milletvekili adaylarına Susuz’da sevgi seli...

A+A-

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 25’inci Dönem Milletvekili Adayları Kars’ın Susuz ilçesinde seçmenlerle buluştu. Sevgi seliyle karşılanan adaylar AK Parti’nin Kars’tan 3 milletvekili çıkaracağı mesajını verdi.

AK Parti Kars İl Başkanlığı, aday tanıtımına Susuz İlçesi’nde devam etti. AK Parti Kars İl Başkanlığı’ndan hareket ederek Susuz’a gelen AK Parti 25’inci Dönem Kars Milletvekili Adayları ilçe girişinde yaklaşık 150 araçla sevgi gösterileriyle karşılandı.

AK Parti İlçe seçim binası önünde düzenlenen ve çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı toplantıda AK Parti Kars İl Başkan vekili Adem Çalkın, Susuz İlçe Başkanı Ayhan Bulut ile AK Parti 25’inci Dönem Kars Milletvekili Adayları’nı tanıttı.

AK Parti Kars İl Başkan vekili Adem Çalkın, AK Parti Kars 25’inci Dönem Milletvekili Adayları Mehmet Uçum, Yusuf Selahattin Beyribey, Ensar Erdoğdu, Belediye başkanı Murat Uray,Ayhan Bulut, Milletvekili aday adayları Tarık Şaki, Ali Katkay, Faik Alp ve İsmail Turan ve toplantıya katılan misafirlerle birlikte seçim bürosunda toplanan kalabalığı selamladı.Milletvekili adayları sırayla burada birer konuşma yaptı.

Ensar Erdoğdu ”İl başkanı olarak yıllarca görev yaptığını Kars’ın sorunlarını bildiğini çözmeye çalıştıklarını ama daha çözülmesi gereken sorunlar olduğunu yetki veridiği taktirde bu sorunlarında çözüleceğini belirtti.

Y.Selahattin Beyribeyde” 1991 den beri siyaset yaptığını iki dönem milletvekili olarak mecliste bulunduğunu bu dönemlerde Kars’a Karslıya hizmet ettiğini şimdiye kadar hiç kimse çıkıp diyemezki ben Selahattin Beyribey’e ulaşamadım. Her zaman sorunlarınızla ilgilendim. Olmaz işlerinizi zorluklara katlanarak çözdük çözmeye de devam edeceğiz” dedi.

Mehmet Uçum, " Bugün burada olmak benim için çok farklı bir anlam ifade ediyor.Babamın köyü kayalık annemin köyü Kırkpınar ilkokul ortaokul lise yıllarında yaz tatillerinin büyük bir kısmını susuz Kırkpınar da Bendivan da geçirirdim. okumak için Kars ’tan ayrıldım.  o dönemde imkanlar son derece sınırlıydı. Okumak için Üniversite tedavi olmak için sağlık merkezleri çalışmak için iş yoktu. Kars Türkiye de nüfusa oranla en fazla yüksek öğrenim seviyesine sahip bir ildir. Niye? farklı imkanları olmadığı için tek çaresi okumaktı. ister okusun ister okumasın bu memlekette yaşayan her insan daha iyi bir yaşama daha özgür bir yaşama daha kaliteli bir yaşama hakkı var. Biz bu kaliteli yaşamı daha iyi bir yaşamı nasıl kuracağız. son 13 yıla baktığımız da aslında ak parti hükümetleri zamanında  bir çok adım atıldı..Beni tanıyanlar bilir Ak partinin kuruluşundan beri yeni Türkiye’nin inşası için sürekli destek veriyorum. 6 Eylül 1980 yılında 15 yaşında iken özgürlüğümü dile getirdiğim için 55 gün cezaevinde işkence gördüm. Benim gibi birçok aydın fikir sahibi arkadaşım işkence gördü . Ama AK Parti ile gelinen bu dönemde bunları konuşmayı bırakın düşünmek bile yok. AK Parti hiçbir ırk, köken bölge ayırmaksızın herkese eşit davranarak emek verdi. Yatırmaları anlatmakla bitmez sadece elinizi vicdanınıza koyun 2002 sonrası Türkiye'yi ve şimdiki Türkiye'yi kıyaslayın o zaman fark uçurum gibi ortaya çıkacaktır. " dedi.

Aday tanıtımının ardından İl Başkan vekili Adem Çalkın ile milletvekili adayları esnafları ziyaret ederek 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi.

AK Parti 25’inci Dönem Milletvekili Adayları Tarık Şaki ve Faik Alp, İsmail Turan da gezi ve ziyaretlere eşlik ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.