1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Su aktı yolunu buldu, şimdi suçlu bulunsun
Su aktı yolunu buldu, şimdi suçlu bulunsun

Su aktı yolunu buldu, şimdi suçlu bulunsun

Kars’ın Arpaçay ilçesi Yalınçayır Mahallesi’nde bir haftadır vatandaşın mağduriyetine yol açan isale hattındaki su sorununun kaynağı bulundu.

A+A-

Yaklaşık bir haftalık süredir Arpaçay Belediyesi tarafından yoğun gayretle aranan sorun bir bölgede arazisi bulunan bir vatandaşın şikayeti sonucu tespit edildi. Ana şebekelere 3 km mesafede bulunan alandaki borulardan birine kim veya kimler tarafından yapıldığı bilinmeyen bir sabotaj girişimi gerçekleştirildi. Mahalleye giden su borusu delinerek kanala verildiği manzarasıyla karşılaşan belediye personeli, sorunu giderip mahalleye su akışını sağlarken, hayretlerini de gizleyemedi.

Bu sabotaj girişiminin birçok insanın mağduriyetine sebep olduğu gerekçesiyle yetkili mercilere suç duyusunda bulunan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, suyun değerini bilmeyenlerin hiçbir şeyin değerini bilmeyeceğine dikkat çekti.

Başkan Altay, “Bizler insanlarımız daha iyi hizmet alsın diye mücadele verirken birilerinin bu tür akıl almaz girişimlerde bulunması çok acı. Bizler hiçbir müddet hizmet anlayışımızdan taviz vermedik. Belediye olarak bir haftadır sorunun kaynağını arıyorduk, sağ olsun duyarlı bir vatandaşımızın müracaatı üzerine sorunun kaynağı bulundu ve insanlarımızın mağduriyeti giderildi. Su hizmeti tüm hizmetlerin öncesinde olduğunu düşünürsek, bunu yapanların bizim çalışmalarımıza sekte vurması dışında insanlarımıza yapılan bir haksızlıktır. Nitekim su akar yolunu bulur fakat bunu yapanların da bulunması adına gerekli yerlere müracaatımızı gerçekleştirdik.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.