1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sigaralar hayvan derilerinde bulundu
Sigaralar hayvan derilerinde bulundu

Sigaralar hayvan derilerinde bulundu

Kaçak sigaralar hayvan derilerinde bulundu...

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü’nce yürütülen kaçakçılıkla mücadele amaçlı faaliyetler kapsamında; bir TIR’da küçükbaş hayvan derilerinin içerisine saklanmış vaziyette 280 bin Paket kaçak sigara ele geçirildi.

KOM ekiplerince; 18 Mayıs 2015 günü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde durdurulan 76… plaka sayılı TIR’da yapılan aramada, küçükbaş hayvan derilerinin içerisine saklanmış vaziyette 280 bin Paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak V.G (1981 doğumlu- Erkek) isimli şüpheli yakalanarak, adli tahkikata başlandı. Soruşturma Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü olarak devam ediyor.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Bu olayda ele geçirilen kaçak sigara, ilimizde tek olayda ele geçirilen en yüksek miktar olması bakımından önem arz etmektedir. Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden sigara kaçakçılığıyla mücadelemizin, kararlılıkla devam edeceği, Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” denildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.