1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sigara ve Kaşar Hırsızları Yakalandı
Sigara ve Kaşar Hırsızları Yakalandı

Sigara ve Kaşar Hırsızları Yakalandı

Kars'ta bir iş yerinde sigara ve kaşar peyniri çalan 2 hırsız yakalandı.

A+A-

Geçtiğimiz gün gece geç saatte Kars Ortakapı Mahallesi Halitpaşa İşhanı içerisinde faaliyette bulunan bir iş yerinde işyeri camı kırılmak suretiyle hırsızlık olayı meydana geldi. Meydana gelen hırsızlık olayında iş yeri sahibinin 500 TL tutarında muhtelif markalarda sigara ile 200 TL tutarında kaşar peynirinin çalındığı tespit edildi. Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerinin yapmış oldukları çalışmalar kapsamında olay yeri ve civarından temin edilen kamera kayıtlarının incelenmesi neticesinde; hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin eşkal bilgileri tespit edildi ve tespit edilen eşkal bilgileri doğrultusunda yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların daha öncede haklarında hırsızlık şüphelisi olarak çok sayıda işlem yapılan 2 şüpheli şahıs oldukları tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerinin yapmış oldukları ortak çalışmalar neticesinde olayın şüphelileri olan 2 şahıs yakalanarak haklarında yapılan yasal işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.