1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA'nın Yeni Genel Sekreteri:KAPU
SERKAnın Yeni Genel Sekreteri:KAPU

SERKA'nın Yeni Genel Sekreteri:KAPU

SERKA Genel Sekreterliği’ne Doç.Dr.Hüsnü Kapu atandı.

A+A-

Kalkınma Bakanlığı, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Öğretim Üyesi Doç.Dr.Hüsnü Kapu’yu, merkezi Kars’ta bulunan Serhat Kalkınma Ajansı’na (SERKA) Genel Sekreter olarak atadı. 

Bakanlar Kurulu kararıyla 2009 yılında kurulan ve Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Hüsnü Kapu atandı. Kalkınma Bakanlığı’nca SERKA’ya Genel Sekreter olarak atanan Kapu, 15 Aralık 2014 tarihi itibariyle görevine başladı. 

DOÇ.DR.HÜSNÜ KAPU KİMDİR?

1971 yılında Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Karakurt Köyü’nde doğan Kapu, Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1991 yılında mezun oldu. 1994 yılında Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisans, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı’nda Doktora yaptı. 2003-2012 yıllarında Yrd. Doç. Dr. olarak Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı olarak çalıştı. 2012-2013 yılında Florida State University’de misafir öğretim üyesi olarak bulundu. 24 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Doçent olan Kapu, Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında görevini sürdürürken Kalkınma Bakanlığı tarafından Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinde faaliyet yürüten Serhat Kalkınma Ajansı’na (SERKA) Genel Sekreter olarak atandı. İngilizce bilen Kapu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.