1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA Proje Tanıtım Toplantısı yapıldı
SERKA Proje Tanıtım Toplantısı yapıldı

SERKA Proje Tanıtım Toplantısı yapıldı

Iğdır Valiliği Avrupa Birliği Dış ilişkiler Bürosu yetkilisi Naciye Parlar tarafından oluşturulan proje Ekibi için SERKA proje tanıtım toplantısı yapıldı.

A+A-

Iğdır Polis evi toplantı salonunda yapılan ve 2 gün süren toplantıda Eğitimci Naciye Parlar ve SERKA Iğdır yatırım Destek Ofisi sorumlusu Burak Aydoğdu tarafından Iğdır AB proje Ekibine SERKA (Serhat Kalkınma Ajansı)eğitimi verildi.

Eitim açılış konuşmasını yapan Naciye Parlar, proje tanımı ve proje döngüsü Ve aşamalarını açıkladıktan sonra, çevremizde sorun Ve ihtiyaç olarak gördüğümüz Ve çözmeyi düşündüğümüz olgular bizi proje hazırlamaya doğru götürür.Öncelikle yaşadığımız , çalıştığımız alanlarda ilimizde , ilçemizde , yada ülkemizde bizi en çok hangi sorun rahatsız etmekte,hangi sorunu çözmek için çalışmak, proje geliştirmek gerekiyor,çevremizde ve hayatımızda Ve yaşantımızda nelere ihtiyaç duyuyoruz ,Mevcut durum Ve olmak istenilen hedef durumlar saptanarak projeler yapılabilir.Wilbur ve Orville Wright kardeşler bilimsel öğrenim görmemişler, liseden sonra yüksek bir okula da gitmemişlerdi. Sadece kuşların uçmasından etkilenmiş, incelemiş uçma hayallerinden hiç vaz geçmemişlerdi.hayal kurdular Ve başardılar hayallerinizden asla vazgeçmeyin”dedi.

Eğitimde Burak Aydoğdu SERKA proje hazırlama teknikleri ,proje döngüsü , KAYS(Kalkınma Ajansı Yönetim Sistemi) üyelik ,Serhat Kalkınma Ajansı sayfası hakkında detaylı bilgi verildi.daha önce kabul görmüş örnek projelerden yola çıkarak uygulamalı proje hazırlama yöntemlerini anlattı.

Kapanış konuşmasını yapan Iğdır Valiliği AB Ve Dış ilişkiler de AB proje uzmanı Naciye Parlar,” Iğdır Yatırım ve destek ofis sorumlusu Burak Aydoğdu'ya bizleri kırmayıp eğitim verdikleri için çok teşekkür ediyorum. Tüm katılımcılarımız çok memnun kaldılar .Toplam 60 proje ekibimizden 45 katılımcı eğitime katılmıştır. “dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.