1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA, Emıtt Fuarı’nda Serhat İllerini Tanıttı
SERKA, Emıtt Fuarı’nda Serhat İllerini Tanıttı

SERKA, Emıtt Fuarı’nda Serhat İllerini Tanıttı

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), 20.Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’e katılarak faaliyet yürüttüğü dört ilin tanıtımını yaptı.

A+A-

Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerinde faaliyet yürüten SERKA, İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 20.Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı.

Dünya’nın en büyük beş fuarından biri olan ve 70 ülkenin katılım sağladığı EMITT’in açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından yapıldı. Dört gün süren ve turizm sektörü için önemli olan EMITT’te dört il, SERKA tarafından tahsis edilen stantlarda tarihi, turistik ve kültürel varlıklarını tanıtmaya çalıştı.

Bu yıl Türkiye’nin Tatil Noktaları konseptiyle düzenlenen fuarda, yöresel ürünlerin yanında bölge illerini tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı hedeflendi. Serhat Kalkınma Ajansı uzmanları da fuara katılarak dört ilin turizmine yönelik hazırlanan rota kitap ve broşürleri ile tanıtım materyallerini dağıttı.

Fuarda Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı illerinin stantları ziyaretçi akınına uğradı. Bölge illerinin valileri, Kültür ve Turizm İl Müdürleri, il ve ilçelerin belediye başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odaları ve otel işletmecilerinin de katıldığı fuar büyük ilgi gördü. Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal illerin stantlarını tek tek ziyaret etti. Bakan Ünal, başta Kars olmak üzere bölge illerini ziyaret edeceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.