1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA dan Proje Eğitimi
SERKA dan Proje Eğitimi

SERKA dan Proje Eğitimi

Serhat Kalkınma Ajansa SERKA tarafından, İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-5, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında proje kapsamında

A+A-

07 Ocak 2015 tarihi itibari ile 2015 yılı teklif çağrısı öncesi günlük proje eğitimi verildi.

Sivil toplum kuruluş örgütleri, belediyeler ve KOBİ temsilcileri ve devlet kurumlarından 30 yakın kişinin katıldığı proje eğitimi Zeytin Grup Müdür Ortak temsilcisi Proje uzmana Zühal Selçuk tarafından SERKA konferans salonunda verilen proje eğitimi iki gün sürdü.

İktisadi Gelişme Mali Destek Programı-5, Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı ve Sosyal Kalkınmaya Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programından hibe almak isteyen girişimci, sivil toplum kuruluş örgütleri, belediyeler ve KOBİ’lere verilen proje hazırlama eğitimleri ile projelerin kabul olması ve uygulanması açısından karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri, proje hazırlamada önemli etkenler, projelerin sürdürülebilirliğin önemi, ekonomik, sosyal kalkınma ve işsizliğin giderilmesi, gelir seviyesinin artırılması açısından önemi üzerinde duruldu.

İki gün süren ve verimli ve etkin bir şekilde geçen eğitim sonunda katılımcılara anket yaptırıldı. Proje ile ilgili çeşitli kitapçıklar, broşürler verildiği gibi katılımcıların istemeleri halinde katılım belgesi verileceği beyan edildi.

İki günlük proje eğitimi sonrasında proje hazırlama eğitimin inceliklerini uzmanından öğrenen girişimcilerin ufuklarını açan bu eğitim neticesi neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı. Eğitim katılımcıların proje eğitimi veren Zühal Selçuk ile çektirdikleri hatıra poz ile son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.