1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SERKA,sinemaseverlerle buluşturacak
SERKA,sinemaseverlerle buluşturacak

SERKA,sinemaseverlerle buluşturacak

SERKA, ödüllü filmleri sinemaseverlerle buluşturacak...

A+A-

Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA), 2012 yılından beri düzenlediği Kısa Film Yarışmalarında ödül alan 10 filmi sinemaseverlerle buluşturacak.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars’ta faaliyet yürüten SERKA, 2012 yılında başlattığı ve geleneksel hale getirdiği Kısa Film Yarışmalarında ödül alan filmleri, dört ilde sinemaseverlerle buluşturacak. 2012 yılından beri düzenlenen Kısa Film Yarışmalarında ilk üç dereceye giren 9 kısa metrajlı film ile 1 belgeselin gösterimi gerçekleştirilecek. Sinemaseverler ödüllü filmleri, 25 Nisan Cumartesi günü Ağrı’da Halk Eğitim Merkezi Salonu ile Ardahan’da Dursun Akçam Kültür Evi’nde, 26 Nisan Pazar günü de Kars’ta Halk Eğitim Merkezi Salonu ve Iğdır’daki üniversitenin konferans salonunda izleyebilecek. Sinemaseverler, bütün illerde saat 14’te başlayacak gösterimleri ücretsiz seyredebilecek. Gösterimler öncesinde bu yıl düzenlenecek olan kısa film yarışmasıyla ilgili katılımcılara bilgi verilecek.

SERKA, bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği Kısa Film ve Belgesel Yarışması’yla bölge illerinin tarihi, sosyal ve kültürel değerlerinin tanıtımını amaçlıyor. Yarışmacılar, Kurmaca Kısa Film ile Belgesel dalındaki eserleriyle yarışmaya başvuruda bulunabilecek.

Filmlerin gösterimiyle ilgili bilgiler şöyledir:

25 Nisan 2015 Saat: 14.00

Ağrı Halk Eğitim Merkezi Salonu

Ardahan Dursun Akçam Kültür Evi

26 Nisan 2015 Saat: 14.00

Iğdır Üniversitesi Konferans Salonu

Kars Halk Eğitim Merkezi Salonu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.