1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Serhat TV 17 Yaşında
Serhat TV 17 Yaşında

Serhat TV 17 Yaşında

Kars’ın ilk ve tek yerel televizyonu Serhat TV, 17. kuruluş yıldönümünü dün kutladı.

A+A-

Serhat Televizyonu, 17 yıl önce o günün zor koşullarında Yönetim Kurulu Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından Kars’ın gözü kulağı olma iddiasıyla yayın hayatına başladı.

 

Serhat Televizyonu daha sonrada Radyo Serhat’ında kurulmasıyla birlikte daha güçlü bir şekilde bu günlere geldi.

 

Serhat TV, Genel Yayın Yönetmeni Özgür Tuğrul, “Televizyonumuz, mazlumun ve haklının yanında, hainin ve haksızın karşısında duran tarafsız ve ilkeli yayınıyla Kars halkının vazgeçilmezi olmuştur. Ve aynı ilkeli ve yürekli duruşumuzla Kars halkının daima hizmetinde olacağımızı bir kez daha duyurmaktan guru duyuyoruz. Belli çevrelerce kendi malımız olan hizmet binamız yıkımına karar verildiğinden dolayı kiracı olma durumumuz devam etmekte. Şimdi yeni kiracısı olduğumuz binanın dışından başlayarak Serhat TV ve Radyo Serhat’ı siz Kars halkına en iyi şekilde hizmetine devam ettireceğiz. Serhat Televizyonu ailesi olarak kuruluşumuzu bizlerle paylaşan başta sayın Valimiz olmak üzere tüm Kars halkına, bizlere vermiş oldukları bu destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Serhat televizyonunun 17. Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Vali Ahmet Kara, “Büyük beğeniyle izlediğimiz ve takip ettiğimiz Serhat TV’ye yayın hayatında başarılar dilerim.” dedi.

 

Serhat Televizyonunun 17. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Önder Gazetesi Kurucusu Ercüment Daşdelen ve Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım ve vatandaşlar da, Serhat Televizyonu hakkında kutlama ve düşüncelerini dile getirdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.