1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şeker Başkan’a miniklerden ziyaret
Şeker Başkan’a miniklerden ziyaret

Şeker Başkan’a miniklerden ziyaret

Kafkas Haber Ajansı’nın (KHA), “Türkiye’nin En Şeker Başkanı” olarak tanıttığı Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yı 80. Yıl Anaokulu öğrencileri ziyaret etti.

A+A-

Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Başkan Karaçanta miniklere kendi elleriyle çikolata dağıttı. Bununla da kalmayıp kendi elleriyle ikram ettiği çikolataları yediren Karaçanta, “Hepinizi gelecekte en güzel yerlerde görmek istiyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, öğrencilerin merak ettikleri pek çok konudaki sorularına samimi ve içten cevaplar verdi, tek tek ilgilenerek kendi elleriyle çocuklara çikolata yedirdi. 80. Yıl Anaokulu öğretmenleri, başkan Karaçanta’ya, Başkanlık görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Öğrencilerin, “Başkan olabilmeniz için hangi özellikleriniz dikkate alındı?” sorusuna Başkan Karaçanta, “Kars’ı iyi tanımamız, çevremizin geniş olması, her kesimle diyaloglarımızın iyi olması ve Kars’ın dinamiklerini bir araya getirebilecek  gücümüzün olması ve Kars için hazırladığımız  projeler temel etkendi” diye cevap verdi.

Eğitimin önemine de dikkat çeken Başkan Karaçanta, “Çalışma alanlarımızdan biri de eğitim olacak. Eğitim yuvalarına desteğimiz çok olacak. Okullardaki spor yapan öğrencilerimize ve tüm amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Eğitim, kültürel ve sportif etkinliklere önem veriyoruz. Halkımız bu görevi bize emanet  etti. Hemşehrilerimizin verdiği emanete sahip çıkarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya başladık.” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Karaçanta, miniklere çeşitli hediyeler dağıttı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.