1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Anlamlı İftar
Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Anlamlı İftar

Şehit ve Gazi Yakınlarıyla Anlamlı İftar

Arpaçay Kaymakamlığı’nca gazi ve şehit aile ve yakınlarına iftar yemeği verildi.

A+A-

Kaymakam Faruk Erdem, erdem tarafından verilen iftar yemeğine, gaziler ile gazi ve şehit yakınlarının yanı sıra Belediye Başkanı Erçetin Altay, hakim-savcılar ve kurum amirleri katıldı.

İftar öncesi kendileri için tahsis edilen araçlarla evlerinden alınarak iftar alanına getirilen misafirler Kaymakam Erdem ve kurum amirleri tarafından karşılandı. Ezan sesiyle birlikte oruçlar hep beraber açılırken yemek sonrası ilçe Müftüsü Dursun Boz, şehitler için dua okudu. Açılan oruç sonrası içilen çaylar ve yapılan sohbetler sonrası çekilen hatıra fotoğrafları n ardın gazi ve şehit yakınları tekrar tahsis edilen araçlarla evlerine götürüldü.

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Ramazan ayının dayanışmanın ve paylaşmanın yoğunlaştığı günler olduğunu ve bu sefer de ilk toplu iftarı şehit ve gazi aileleriyle birlikte yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Erdem, bu vatanın kurtuluşu, bayrağın dalgalanması ve ezanın susmaması için yüzyıllardır bu ülkenin insanlarının hep birlikte şehit ve gazi olarak nice mücadeleler verdiklerini ve bu anlamda da aslında buradaki herkesin şehit ya da gazi yakını olduklarını belirtti.

Erdem, bu gün burada olmamıza vesile olan vatanı, milleti, bayrağı, ezanı ve mukaddes değerleri uğruna mücadele eden şehit ve gazilerimizi de minnet ve şükranla andığını, hali hayatını yaşayanlara da uzun ömürler dilediğini ifade etti.

Faruk Erdem, görev süresinin bu yaz döneminde sona ereceğini belirterek, katılımcılardan helallik aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.