1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit Ailesi’ne Ziyaret
Şehit Ailesi’ne Ziyaret

Şehit Ailesi’ne Ziyaret

Şehit Ailesi’ne Ziyaret

A+A-

Kars’ın Arpaçay ilçesi Koçköy Beldesi’nde ziyaretlerine giden Kaymakam ve diğer yetkilileri karşılarında gören şehit ailesi gözyaşlarını tutamadı. Şehidin anne ve babası bu ziyaretlerin acılarını tazelediğini söyleyerek, her ziyarette evlatlarının gözlerinin önüne geldiğini söylediler.

Arpaçay Kaymakamlığına vekaleten bakan Akyaka Kaymakamı Karahan Daşdan, Koçköy Belde Başkanı Esat Aydın, Arpaçay İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Bahadır Arslan, Arpaçay Emniyet Amiri Yalçın Koç ve Arpaçay Belediye Başkan vekili Fazlı Çağlı ile birlikte şehit ailesini ziyaret etti.

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 29 Nisan 2009’da şehit edilen Piy. Çvş. Olcay Koçak’ın babası İrfan Koçak ve annesi Cahide Koçak, ziyaretle birlikte gözyaşlarına boğuldular. Bir yandan da ziyaretlerine giden heyetten ağladıkları için özür dileyen Koçak ailesi, her ziyarette evlatlarının gözlerinin önüne geldiğini söyleyerek gözyaşlarını tutamadıklarını belirttiler. Bir yandan da misafirleriyle ilgilenen, şeker ve kolonya ikramında bulunan şehidin anne ve babası evin bahçesinde bekleyen misafirleriyle de yakından ilgilendiler.

Şehit babası İrfan Koçak, oğlunun şehit edilmesinin üzerinden bir yıl geçtiğini ve her geçen gün acılarının arttığını söyledi. Koçak ayrıca sık sık ziyaretlerine gelenlerin olduğunu ve bundan da memnun olduklarını da belirterek, “Elbette ki ziyaretler bizi memnun ediyor fakat acılarımızda tazeleniyor. Allah devletimize zeval vermesin. Bizler bu vatan için her zaman hazırız. Vatan için canımızı da veririz. Kanımızın son damlasına kadar canımızı veririz. ” dedi.

Şehit annesi Cahide Koçak da, gözyaşlarının hiç dinmediğini ifade ederek, “Acıdan başka hiçbir şey hissetmiyorum” diyerek acılarının büyük olduğunu söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler