1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar
Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar

Kars Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan ile 14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında şehit yakınları ve gaziler onuruna verilen iftar programına katıldı.

A+A-

14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında konuşan Vali Doğan, şunları kaydetti: “Bu toprakların ilk şehitlerinden Ebu’l Hasan Harakani Hazretlerinin diyarında, bir Ramazan akşamında, bir iftar programında birlikteyiz. Bu topraklar şehitler diyarıdır. Sarıkamış 90 bin şehidimizin koyun koyuna yattığı bir diyar. Bu topraklarda yüzlerce, binlerce şehit vermişiz. O şehitlerin sayesinde bugün bu topraklarda birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, huzur içerisinde yaşıyoruz. Eğer o yiğitler bu topraklara düşmemiş olsaydı, bugün bu topraklar üzerinde bizler huzur içerisinde yaşayamayacaktık. Bu topraklarda yaşamanın maliyeti yüksektir. Bu yüzden birlik ve beraberliğimizi daim kılacağız, çalışacağız ve çok çalışacağız. Devletimiz baki olsun ki milletimiz de huzur bulsun. O yüzden var gücümüzle devlet olarak, millet olarak hep beraber birlikte çalışacağız.”

Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan daha sonra şehit yakınları ve gazilerin masalarını tek tek dolaşarak şehit yakınları ve gazilerle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Düzenlenen iftar programına; Vali Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, daire müdürleri ile çok sayıda şehit ve gazi ailesi katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.