1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şehidimizi Binlerce İnsan Karşıladı
Şehidimizi Binlerce İnsan Karşıladı

Şehidimizi Binlerce İnsan Karşıladı

Karslı Şehidin Naaşını Binlerce İnsan Karşıladı

A+A-

Karslı Şehidin Naaşını Binlerce İnsan Karşıladı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde emniyet güçlerinin PKK’ya ait bir hücre evine yaptıkları baskının ardından çıkan çatışmada Şehit düşen 32 yaşındaki Engin Yılmaz’ın naaşı havayolu ile Kars’a getirildi. Şehidin yakınları gözyaşları eşliğinde Engin Yılmaz’ın fotoğrafına sarıldı.

Kars Harakani Havaalanında Vali Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kars Eski Milletvekili Yunus Kılıç, şehidin yakınları, şehit Engin Yıldız’ın silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin naaşını karşılayan binlerce insan arasından yükselen bir ses yürekleri sızlattı. Şehidin bir yakını tarafından ‘Bin tanesi bir sen etmezsin aslan parçası’ diye haykırması ve teröre lanet okuması görüntülere yansıdı.

Silah arkadaşlarının omuzlarında askeri uçaktan alınan Türk Bayrağına sarılı Karslı şehidimiz Engin Yıldız’ın naaşı Kars Belediyesine ait Cenaze Aracına konuldu. Bu sıra Kars İl Müftüsü Mehmet Genç şehit polis Yılmaz için dua okudu. Şehidin cenazesi geniş güvenlik önlemleri arasında uzun konvoylar eşliğinde baba ocağına gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.