1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. “Saygı ve Sorumluluk’ Yarışması
“Saygı ve Sorumluluk’ Yarışması

“Saygı ve Sorumluluk’ Yarışması

Rehber Kalemler Derneği “Saygı ve Sorumluluk’ Yarışması Birincilerini Ağırladı...

A+A-

Gençlik Spor Bakanlığı tarafından desteklenip, Rehber Kalemler Derneği tarafından yürütülen İstikbal İçin Değer Projesi şubat ayı yarışmasında dereceye giren öğrencileri ve öğretmenlerini dernek binasında ağırladı.

Her her ay okullarımızda yapılan Değerler Eğitimi konulu yarışmalarda şubat ayında yapılan Saygı ve Sorumluluk Kompozisyon yarışmasına katılarak dereceye giren öğrenci, öğretmen, ve velileri Rehber Kalemler Eğitim Araştırma Kültür ve Yardımlaşma Derneği binasında misafir edildi.

Saygı ve Sorumluluk Yarışmasında birincisi  Seçilen Faik-Fikriye Torunoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu BAYRAMBEY dernek davetine  öğretmeni Neslihan IŞIK, yarışma ikincisi Hasan Harakani Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia YILDIRIM öğretmeni  Ekrem CAN ve velisi ile yarışma üçüncüsü olan Melike BOZYEL ise öğretmeni Ebubekir Öztürk CAN ile katıldı.

Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer KAKÇA, Proje Koordinatörü Şener SOYLU ve Yarışma Koordinatörü Müjdat ÇİFTÇİ tarafından misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen davette Proje koordinatörü Şener SOYLU İstikbal İçin Değer Projesinin kısa tanıtımını yaparak, projenin işleyişi yürütülüşü ve süreci hakkında yapılan faaliyetlerden ve beklenilen sonuçlarından bahsetti. Bu toplantı vesilesiyle başarılı öğrencilerimizi ve öğretmen ve velilerini kamuoyuna tanıtmak istediklerini söyledi.

Dernek Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Muammer KAKÇA ise, proje ile öğrencilerimize ahlaki, insani ve etik değerler katarak, kutsal değerler ile donatılmış bir nesil için çalıştıklarını, bu sürece kompozisyon yazarak katılan öğrenci, öğrencilere destek olan öğretmenleri ve duyarlı öğrenci yetiştirdikleri için velilerine teşekkür etti.

Yarışma koordinatörü Müjdat ÇİFTÇİ misafirlere yaptığı konuşmada ‘siz değerli ve duyarlı misafirleri ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz değerli kılacak faaliyetlere katılımınız ve teşvikiniz için teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra öğrenci, öğretmen ve veliler ile dernek yöneticileri davetiyenin güzel bir hatırası ve bu güzel ve samimi ortamı hatıra fotoğraf çektirerek ziyareti ve tamamladılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.