1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Satrançta Arpaçay Farkı
Satrançta Arpaçay Farkı

Satrançta Arpaçay Farkı

Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencileri küçük kızlar, minik erkekler, yıldız erkekler kategorilerinin tümünde dereceye girerek bir kez daha ilçelerini başarıyla temsil ettiler.

A+A-

Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu ortaokullararası satranç turnuvasında Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencileri küçük kızlar, minik erkekler, yıldız erkekler kategorilerinin tümünde dereceye girerek bir kez daha ilçelerini başarıyla temsil ettiler.

İl merkez ve tüm ilçelerden toplamda 170 öğrencinin mücadele ettiği turnuvada Küçük Kızlar Kategorisinde il şampiyonluğu, Minik Erkekler Kategorisinde il ikinciliği ve Yıldız Erkekler Kategorisinde il üçüncüsü olarak ilçeye kupalarla dönen minikler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da spor müsabakalarında yükselen grafiklerini devam ettirdi.

Akıl dolu hamleler ve seyir kalitesi yüksek müsabakalarıyla öğrencilerin sergiledikleri performans izleyenlere keyifli anlar yaşatırken müsabaka sonunda Arpaçay 3 Kasım Yatılı Bölge Okulu öğrencileri kazanmış oldukları kupaların yanı sıra Erzincan’da yapılacak olan bölge grup yarışmalarında ilimizi de bölge seviyesinde temsil etmeye hak kazanarak çok önemli başarılara imza attılar.

Şampiyon minikler, antrenör öğretmenleri ve okul müdürü ile Kaymakam Faruk Erdem’i makamında ziyaret ettiler. Makamında şampiyon sporcuları kabul eden Kaymakam Erdem, dereceye giren miniklere spor ayakkabı ve teşekkür belgesi; antrenör öğretmene de başarı belgesi verdi. Kaymakam Faruk Erdem; satranç sporunun ilçede ilerlemesi ve geliştirilmesi için verilen emek ve çalışmaların meyvelerini verdiğini ve Arpaçay sınırlarını aşarak Kars’ta derece elde eden miniklerin Kars’ı, Erzincan’da yapılacak olan turnuvalarda en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.