1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış'ta İftar Programı
Sarıkamışta İftar Programı

Sarıkamış'ta İftar Programı

SARIKAMIŞ İÇİN; İLİMİZ İÇİN; BÖLGEMİZ İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN, EL ELE OMUZ OMUZA

A+A-

Kars Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ile muhtarlarla bir araya geldiği iftar yemeğinde birlik mesajları verdi.

Sarıkamış Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde düzenlenen iftarda konuşan Kaymakam Karaman, Sarıkamış’ta yaşayan bireyler olarak mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şehitler diyarı ilçede toplumun her kesiminden olan insanların birlikteliğinin gurur verici olduğunu belirten Karaman, Ramazan ayının birlik, dayanışma ve kardeşliklerin güçlendiği, maneviyatın en yüksek seviyede olduğu ay olduğunu söyledi. Özellikle de ülkemizin her tarafında bu ramazan ayının anlamlı şekilde yaşandığını belirten Kaymakam Karaman, Kaymakamlık olarak bu ayın manasına uygun şekilde bu iftar programını icra ettiklerini, toplumun her kesiminden, siyasetçisinden, STK’sına herkesle bir masa etrafında toplandıklarını söyledi.

Bu iftar buluşması davetine icap ettikleri için tüm katılımcılara teşekkür eden Kaymakam Karaman, buradaki amacın yemekten öteye bir paylaşma, dayanışma ve kaynaşma olduğuna dikkat çekti. Bu birliktelik tablosunu görmekten son derece memnun olduklarını kaydeden Karaman, “Sarıkamış’ın böyle bir tabloya ihtiyacı var, çünkü birlikten kuvvet doğar” dedi.

“Bizim bir ana gündem maddemiz var. Bu da o yöreyi sahiplenmektir” diyen Karaman, “bizim bütün farklı düşünceleri bir tarafa bırakıp ‘Sarıkamış için ne yapabiliriz’e bakmamız gerek. Bu konuda hep beraber birlik olmamız lazım.” diye konuştu.

Bu dönemin tarihi bir dönem olduğuna da dikkat çeken Karaman, şöyle konuştu:

“Bu dönem Sarıkamış’ın ileriye dönük atılım yapacağı bir dönemdir. Kaymakamlık olarak Belediyemizle, STK’larımızla çok uyumlu bir dönemden geçiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz göreve başladı. Sayın Valimiz de Sarıkamış’a öncelik veriyor. Tabi bunların da hepsini bir arada toplayan önemli bir gelişme daha oldu. 40 yılda böyle bir talih kuşu konur derler ya o da çok şükür ilimize, ilçemize nasip oldu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Kars’ın evladı Sayın Ahmet Arslan’ın bakan olması bizleri sevindirmiştir. Kendisinin ülkesine, ilimize ve bölgemize bağlılığı ortada. Dolayısıyla Sarıkamış için hep birlikte adım atmamız lazım. Önemezdeki günlerde yapılacak olan önemli yatırımlarımız var, çalışmalarımız, projelerimiz var. Belediye Başkanımız bir yandan koşturuyor, biz bir yandan yürütüyoruz. Burada bir Sarıkamışlı olarak yapılacak olan her türlü çalışmayı desteklememiz lazım. Bunu sizlerden bekliyoruz. Bunu STK’lardan bekliyoruz, esnafımızdan bekliyoruz, Sarıkamış’ın eşrafından bekliyoruz. Daire amirlerimiz saten bir çaba sarf ediyorlar bizde inşallah bu sinerjiyi güzel yatırımlara çevireceğiz, el birliği ile. O yüzden ben inşallah Sarıkamış’ın ileriye dönük yürütülecek tüm çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Bu inançla hepinize teşekkür ediyorum.”

İftar buluşmasına; 9’uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Yaşa Tugay Yalçın, hakim ve savcılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.