1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Esnaf Spor şampiyon
Sarıkamış Esnaf Spor şampiyon

Sarıkamış Esnaf Spor şampiyon

2013-2014 KARS SÜPER AMATÖR LİG ŞAMPİYONU SARIKAMIŞ ESNAF SPOR KULÜBÜ OLDU.

A+A-

Kars Süper Amatör Liginde Fırtınalar Estiren Sarıkamış Esnaf Spor Bugün Kendi Sahasında Oynayacağı Kağızman spor karşılaşmasına Kağızmanspor’un Müsabakaya Çıkmamasından Dolayı Maçı  3-0 Kazandı. Ligin Bitimine iki hafta kala Şampiyonluğunu İlan Etti. Bu sezon oynadığı 16 karşılaşmadan 15 maçta  galip ayrılan sarıkamış ekibinin sadece bir yenilgisi bulunuyor.

Sarıkamış Esnaf Spor’un Tüm Rekorları Alt Üst Eden Bir Grafiğide Ayrıca Göze Çarpmakta Yapmış Olduğu 16 Karşılaşmada 97 Gol Atan Sarıkamış temsilcisi kalesinde ise yanlızca 4 gol görerek kırılması zor bir rekorada imza attı. Sezon başında bir çok yıldız oyuncuyla kadrosunu güçlendiren sarıkamış ekibi geçen yıl düştükleri Bölgesel Amatör Ligine Yeniden Dönmek Adına Önemli Transferler Gerçekleştirdiler.

Sarıkamış Esnaf Spor Takımı Şuan Bölgesel Amatör Ligde Mücadele Eden Karsspor İle Play Off Müsabakası  Yapacaktır. Bu Müsabaka Tarihini Her İki Ligin Bitiminden Sonra Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Kars İl Başkanlığının Belirleyeceği Tarih  ve Statta Oynanacaktır.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.