1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarıkamış Alt Yapı Çalışmalarına Hız Verdi
Sarıkamış Alt Yapı Çalışmalarına Hız Verdi

Sarıkamış Alt Yapı Çalışmalarına Hız Verdi

AK Partili Sarıkamış Belediyesi (SUKAP) projesi kapsamında kanalizasyon şebekesi yenileme çalışmalarına hızlı başladı.

A+A-

Belediye Başkanı Göksal Toksoy, yıllardan beri gelen alt yapı sıkıntısını ortadan kaldırmak için ilçe merkezinin tamamında kanalizasyon şebekesi yenile çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Doğal güzellikleriyle, tarihiyle, turizmiyle, şehitler diyarı olan Sarıkamış, yapılan projelerle çok kısa sürede bölgenin ve ülkenin markası haline geleceğini ifade eden Toksoy, yapılan çalışmalara Sarıkamışlıların sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Göksal Toksoy, Şehit Kemal Mutlu Caddesi hastane güzergahında başlatılan kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Göksal Toksoy, “Yaklaşık bir yıl önce yaptığımız araştırmalar sonucunda hazırladığımız plan ve projeleri bir bir uygulamaya başladık. Öncelikle alt yapı sorunu en büyük sorundu. Bunu çözmeden hiçbir çalışmanın anlamı olmaz. Bu nedenle yeni aldığımız iş makineleriyle kanalizasyon işine çok hızlı bir şekilde başladık” dedi.

“MAHALLE ARALARINDA DA ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Sarıkamış’ın ana caddelerinin alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra mahalle aralarında da çalışmalar başlatacaklarına dikkat çeken Başkan Toksoy, “Ana caddelerden sonra mahallelerde devam edeceğiz. Bundan sonra bütün cadde ve sokaklarda asfalt ve kilit taşı işine başlayacağız. Çevre düzenlemeleri, park, bahçe ve çocuk oyun alanlarını çalışmalarını da eş zamanlı yürüteceğiz. Biz, Sarıkamışlıya hak ettiği, layık olduğu en güzel hizmetleri vermek için gece gündüz çaba sarf ediyoruz. Tabi bu projeler, bu yapılan işler yalnızca belediye ekipleriyle olmuyor. Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı ve bütün projelerimizle ilgilenen, takip eden bizlere destek olan bizleri yalnız bırakmayan her türlü sorun ve sıkıntılarımızla ilgilenen milletvekillerimiz Ahmet Aslan ve Yunus Kılıç’a Sarıkamış adına şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.