1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sarı ve Akkaya ailelerinin mutlu günü
Sarı ve Akkaya ailelerinin mutlu günü

Sarı ve Akkaya ailelerinin mutlu günü

Kars Arpaçay Eski Belediye Başkanı Enver Akkaya’nın kızı Ezgi Akkaya ile ilçenin Cumhuriyet Savcısı Sertaç Sarıkaya, nişanlandı.

A+A-

Nişan töreni, eski Başkan Ever Akkaya’nın ilçe girişinde bulunan evinin bahçesinde gerçekleştirildi.

Enver Akkaya ve Erzurumlu damat Sertaç Sarıkaya’nın dostları ve aile efradının katıldığı nişan töreni gündüz saatlerinde başladı. Öğlen saatlerinde başlayan nişan töreni akşam saatlerinde ise yağmurun azizliğine uğradı. Daha sonra yoğun yağmurun yerini güzel havaya bırakmasıyla birlikte, nişan töreni coşkulu bir şekilde devam etti. Her iki ailenin yakınları ve dostları evin bahçesini doldurarak geç saatlere kadar gönüllerince eğlenerek canlı ve yöresel müzik eşliğinde halaylar çektiler. Gecenin sonunda ise yapılan havai fişek gösterisi ise geceye renk kattı. Ezgi ve Sertaç çiftinin nişan yüzükleri ise Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan tarafından takıldı.

Eski Başkan Evner Akkaya’nın dost ve sevenlerinin akın ettiği nişan törenine bazı partilerin temsilcileri, bazı daire müdürleri, Karslı esnaflar, ailelerin yakınları, gazeteciler, STK temcileri ve davetliler katıldı. Nişan sonrası Enver Akkaya nişan törenlerine katılan tüm dostlarına teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.