1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sanayi esnafının sorunu çözülüyor
Sanayi esnafının sorunu çözülüyor

Sanayi esnafının sorunu çözülüyor

Kars’ın Selim ilçesinde 1993 yılında kurulan Sanayi Kooperatifi, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’un girişimleriyle yakın zamanda hak sahiplerine telsim edilecek.

A+A-

Selim Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda sanayi esnafı, çevre ve şehircilik il müdürlüğü yetkilileri ve Selim Kooperatif Başkanı Latif Baytar’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, sanayi esnafının uzun yıllardır çözüm aradıkları sorunlarında sona yaklaşıldığının müjdesini verdi.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, 2016 yılı sonu itibariyle sanayi esnafının hak ettiği dükkanlara kavuşacağını söyledi. Kars’ın Selim ilçesinde Karahamza ile Selim arasındaki Tozanlı Mevkiinin hazineden çıkarılarak imar alanı içerisine alındığını ve keşmekeşliğin sona ererek, sanayi sitesi için yerin belirlendiğine dikkat çeken Atun, 2016 yılı sonuna kadar tüm çalışmaların tamamlanarak dükkanların hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Maddi ve manevi her türlü desteğin sağlanmasından kaçınılmadığının da altını çizen Başkan Altun, projelerin hazırlandığını ve 1 ay içerisinde ihaleye çıkılacağını da vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.