1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Şampiyonanın Kars Temsilcileri Belirlendi
Şampiyonanın Kars Temsilcileri Belirlendi

Şampiyonanın Kars Temsilcileri Belirlendi

Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen Kick Boks Kars İl Seçmeleri başarıyla tamamlandı.

A+A-

İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarla, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na Kars adına katılacak sporcular belirlendi.

Seçmelere; bayanlar 7, yıldız erkekler 18, minkiler 6, genç erkekler 16, büyük erkekler 20 olmak üzere toplamda 67 sporcu katıldı. Bu sporculardan 4 bayan, 14 genç erkek, 10 büyük erkek ve 12 tane de yıldız ve minik erkek Türkiye Şampiyonası’nda Kars’ı temsil etme hakkı elde etti.

Seçmelerde derece elde eden sporcular, 12 Mayıs’ta Samsun’da düzenlenecek olan Yıldız ve Genç Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda Kars adına mücadele verecek. Bu seçmelerin şehrin sporunun gelişimi adına büyük öneme sahip olduğunu vurgulayan Karsspor İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, Kars Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü’ne de göstermiş oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Karsspor Kulübü İkinci Başkanı Alper Tunga Kılıç, amacın sporu desteklemek ve teşvik etmek olduğunu hatırlatarak, buna destek veren, katkıda bulunan kişi ya da kurumların önemli ölçüde rol üstleneceğini ve bu sürecin şehrimizin spor şehri olması adına atılan önemli adımlar olduğunu kaydetti.

Kick Boks İl Seçmelerinde Kars adına Samsun ve Sakarya’da Türkiye Şampiyonası’nda Kars’ı temsil edecek sporcuların seçmelerdeki müsabakalarda göstermiş oldukları gayretlerin göz doldurduğunu dile getiren Kick Boks Kars İl Temsilcisi Bülent Gönen de, seçmelerin çok güzel geçtiğini ve gençlerin Kars’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.