1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlık çalışanlarından Şehitlere anlamlı ziyaret
Sağlık çalışanlarından Şehitlere anlamlı ziyaret

Sağlık çalışanlarından Şehitlere anlamlı ziyaret

​​​​​​​Memur-Sen Konfederasyonu, Sağlık-Sen Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları, Erzurum Sağlık-Sen Şube Başkanlığı’nın organizesiyle sendikaya bağlı il ve ilçe üyeleri Divan Kurulu toplantısını Sarıkamış’ta yapıldı.

A+A-

Toplantının ardından yaklaşık 45 kişilik sendika üyesi şehitler için 3 kilometre yürüyüş yaptıktan sonra, Yukarı Sarıkamış Şehitliğini ziyarete ederek şehitler için dua etti.

Etkinliğe katılan Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ilçede yapılan organizasyonlar için veya gezi amaçlı gelen misafirlere her konuda destek olduklarını belirtti.

Tıksoy, Şehitler diyarı turizm cenneti Sarıkamış’a gelen misafirlerimize bölgenin tanıtımı ve ilçemizdeki şehitlikleri, tarihi turistik yerleri gezip bilgi edinmeleri konusunda yardımcı olduklarını söyledi.

Erzurum Sağlık-Sen Şubesinin koordinesinde ilçemize gelen sağlık çalışanlarımızla Yukarı Sarıkamış Şehitliğimize kadar yürüdüklerini ifade eden Başkan Göksal Toksoy, “Burada şehitlerimize dua ettik.Bu manada Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ve gelen konuklara teşekkür ediyorum. Artık Sarıkamış inanç turizmiyle Çanakkale'de olduğu gibi önümüzdeki yıldan itibaren turist akınına uğrayacak” dedi.

Memur-Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman'da, Divan Kurulu Toplantısı için Sarıkamış'ta bulunduklarını kaydetti.

Duman, “Şehitler diyarı güzel ilçemiz Sarıkamış'ta toplantımızı yaptıktan sonra Sarıkamış Belediye Başkanımız Göksal Toksoy'un rehberliğinde Sarıkamış Şehitleri ve bütün şehitlerimizi anmak için Yukarı Sarıkamış Şehitliğine kadar yürüdük. Burada şehitlerimiz için Fatiha okuduk. Bizlere bu vatanı emanet eden şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.