1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sağlam MHP’den Aday Adayı
Sağlam MHP’den Aday Adayı

Sağlam MHP’den Aday Adayı

Eğitimci İşadamı Murat Sağlam MHP’den Kars Milletvekili Aday Adayı oldu...

A+A-

Eğitimci işadamı Murat Sağlam, kalabalık bir gurupla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars il binasına gelerek MHP’den Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Murat Sağlam yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

Değerli basın mensupları ve kıymetli misafirler.  Sizlerin huzurunda 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’den Kars Milletvekili aday adalığımı açıklıyorum.

Değerli bassın mensupları kıymetli misafirler, ülkemiz ve milletimiz zor günler  geçirmekte milli onur ayaklar altına alınmış durumda. Aziz vatanımızın birçok bölgesinde bayrağımız indirilerek PKK paçavraları asılmakta . İktidar ise kamu güvenliğini sağlamak için terör örgütü canisinden medet ummaktadır.  Milletimizin Dini duygularını  istismar ederek iktidara gelenler Yüce kitabımızın ayetleri ile alay edenleri el üstünde tutup,  Efendimize gurur isnad edenlere karşı adeta dilsiz şeytan kesilmekte. Sırf siyasi hırs uğruna  milletimiz birbirine düşman edilmektedir. Böyle bir ortamda Milliyetçi muhafazakar bir kardeşiniz olarak sessiz kalmamız düşünülemez.  Türk milletine şuan ülkemizin içine düştüğü durumu kapı kapı dolaşarak anlatmak için MHP den aday adayı oldum.

İlimizin en önemli sorunlarının başında  eğitim, işsizlik ve hayvancılık  gelmektedir. Bu sorunların çözümü noktasında  bu işlerle iştigal eden biri olarak ülke gündemine getirerek başarılı olacağıma inanıyorum.

Bu vesile ile tüm milletimize sesleniyorum zaman ayrılık ve dargınlık günü değil, ortak kaygımız vatan ve milli birliktir. Ülkesini seven bütün Muhafazakar Milliyetçiler MHP de toplanmalıdır.

Rabbim adaylık sürecini eğer ilimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacaksak tamamıma erdirsin. Bu vesile ile tüm aday adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

MURAT SAĞLAM KİMDİR

05.05.1974 Karsın Sarıkamış ilçesine bağlı Akören köyünde doğdu ilkokulu Akören Köyünde Orta Okulu ve liseyi ise Sarıkamış’a bağlı Karaurgan Fehim Yenice Lisesinde bitirdi. 2000 yılında Selçuk Ünv. Tarih Bölümünden mezun oldu.

2002 yılında Kars ilimize Öğretmen olarak atandı. Kars’ta Cumhuriyet Lisesi Müdür Yrd. Ve Gülahmet Aytemiz Lisesi Anadolu ve Güzel Sanatlar Lisesinde Okul Müdürlüğü yaptı.

Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih bölümünde yüksek lisans Yaptı. İnönü Üniversitesi  Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Siyasi Tarih alanında Doktora yapan Murat SAĞLAM eğitim yatırımlarının yanında ilimizde hayvancılık alanında da yatırımları bulunmaktadır. Evli ve üç çocuk babasıdır. Yabancı dili İngilizcedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.