1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. SABESYO Mezunlarını Uğurladı
SABESYO Mezunlarını Uğurladı

SABESYO Mezunlarını Uğurladı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (SABESYO) 2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezunu olan 55 öğrenci, Toprak Otelde düzenlenen mezuniyet gecesiyle uğurlandı.

A+A-

SABESYO 14. dönem mezunları için düzenlenen geceye, Okul Müdürü Prof. Dr. Engin Kılıç, Müdür Yardımcısı Yrd. Doç Murat Turgut, Öğretim Görevlileri Erdal Demirci, Nedim Berber, Okul Sekreteri Yunus Ekinci, öğrenciler ile veliler katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Okul Müdürü Prof. Dr. Engin Kılıç, yaptığı konuşmada, öğrencilere, “Size son kez öğrencilerim diye hitap ediyorum. Bugün sizin için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemini kapatıyor ve ondan aldığınız güçle yeni bir sürece, yani hayat üniversitesine başlamış bulunuyorsunuz.” diye konuştu.

 

Okuldaki eğitim süresince bilimsel temel ilkeler ışığında, kendi alanında uzmanlaşmış hocaların gözetiminde uygun fiziksel koşullarda iyi bir eğitim verildiğini vurgulayan Kılıç, “Öğrencilere analitik, düşünebilen, takım ruhuna sahip, sistematik ve planlı çalışabilen, kişiliğine, bilgi ve becerisine güvenen gençler olarak mezun oluyorsunuz.” dedi.

 

Kılıç, daha sonra şunları söyledi:

 

“Hoşgörülü, çalışkan, farkındalığı yüksek ve kendine güvenen bireyler olarak sporla yaşamı ilişkilendirebilen sağlıklı ve başarılı gelecek nesiller yetişmesinde sizinde payınız olsun. Ulu Önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda; aydınlık dolu yarınlar için SABESYO kimliğinizi onur duyarak taşımanız ümidi ile bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamı paylaşma arzusuyla dolu olmanız dileği ile yolunuz bahtınız açık olsun.”

 

Gece, müzik grubu Aria’nın etkileyici şarkılarıyla devam etti. Ardından cübbe ve keplerini giyen öğrenciler için diploma töreni yapıldı. Okul Müdürü Prof. Dr. Engin Kılıç ile diğer öğretmen ve idareciler, öğrencileri kutlayarak diplomalarını verdiler.

 

Diplomalarını alan öğrenciler topluca keplerini fırlattı. Düzenlenen mezuniyet gecesi, tüm konukların katıldığı halaylarla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.