1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Proje değerlendirme toplantısı yapıldı
Proje değerlendirme toplantısı yapıldı

Proje değerlendirme toplantısı yapıldı

​​​​​​​Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce 2017 yılı içerisinde Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, SODES ve Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine başvuruda bulunduğu projelerin değerlendirilmesi toplantısı yapıldı.

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kars İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda, 2018 yılı içerisinde tarım ve hayvancılık faaliyetlerine katkı sağlayacak olan proje fikirlerinin uygulanabilirliğinin araştırıldı ve projeler değerlendirildi.

Toplantıya, İl ve İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü teknik personeller katıldı. Toplantıda 2017 yılında sunulan ve uygulamaya konulan projeler ile 2018 yılında hazırlanacak projeler ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Kars İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “İlimizin Ekonomisinin can damarı olarak gördüğümüz tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi için çok yönlü projeler Uyguluyoruz. Bölgemizde işsizliğin, yoksulluğun, fakirliğin ortadan kaldırılmasına yönelik; köylerden kentlere göçü durduracak. Çiftçimizin, köylümüzün yaşam standardını yükseltecek, gelir ve refah düzeyini artıracak, istihdam sağlayacak projelere çok büyük önem veriyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.