1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Güvenliğimizin Teminatı
Polis Güvenliğimizin Teminatı

Polis Güvenliğimizin Teminatı

Kars Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, yayınladığı mesajla Polis Haftası’nı kutladı.

A+A-

Başkan Ağçay ; “Türk polisi her türlü övgüye lâyıktır. Türk polisi, 165 yıldan bu yana, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletin güvenliği, suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi gibi görevleri, şeref ve gururla yerine getirmiştir. Emniyet, teşkilatının bugün geldiği nokta, her türlü övgü ve takdirin üzerindedir. Suç ve suçlularla mücadelenin bilimsel yöntemlerle yapıldığı günümüzde polisimizin gece gündüz demeden görevleri başında olması bizlerin huzur ve güvenliği anlamına gelmektedir, diyen Kars Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhsin Ağçay, başta Kars Emniyet eski Müdürü şehit Ali Gaffar Okan olmak üzere kutsal vatanımız uğruna şehit olan bütün şehitlerimize ise Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Ağçay, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’e de şehit yakınları ve gazi ailelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler