1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Gücüspor’dan Emniyet Müdürüne ziyaret
Polis Gücüspor’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Polis Gücüspor’dan Emniyet Müdürüne ziyaret

Erzurum’da yapılan Halk Oyunları Bölge Yarışmasında 3 dalda da birinci olan Polis Gücüspor halk oyunları ekibinin hocaları, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları birincilik kupaları takdim ettiler.

A+A-

14 Nisan 2013 günü Erzurum ilinde yapılan ve Bayburt, Gümüşhane, Iğdır, Erzurum, Ardahan, İstanbul ve Kars illerinin katıldığı halk oyunları yarışmalarında ilimizi temsil eden Polisgücü halk oyunları ekibi, Minikler, Yıldızlar ve Gençler dallarında bölge birinciliğini elde etmişti. Halk oyunları ekibinin hocaları Hakan Cici, Uğur Toraman, Cem Tokmak, Hasan Tankılıç ve Timuçin Uygur, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hayri Özcan, şube müdürü Yılmaz Acar ve Çarşı ve Mahalle Bekçisi Güven Yeniaras ile beraber, emniyet müdürü Çakmak’ı makamında ziyaret ederek, kazandıkları 3 birincilik kupasını takdim ettiler.

İl Emniyet Müdürü Çakmak burada yaptığı açıklamada Çakmak, Kars ilinde halkımızın güvenliğini sağlamanın yanı sıra çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması, zihinsel ve fiziksel aktivitelerin artırılması, kendine güvenen, kararlı, başarılı birer birey olarak yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla da gece gündüz çalıştıklarını, çocuklarımızın eğitimlerini aksatmadan elde ettikleri bu başarılardan gurur duyduğunu ifade ederek. “başta siz değerli hocalarımız olmak üzere, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, önümüzdeki birkaç ay içerisinde yapılacak Türkiye şampiyonasında da bu çocuklarımızdan büyük başarılar bekliyorum” diye konuştu.

Kazanılan 3 birincilik kupasını teslim alan Çakmak, Polisgücü halk oyunları ekibi hocalarına birer gömlek hediye ederek, toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.