1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Gücüspor’a muhteşem karşılama
Polis Gücüspor’a muhteşem karşılama

Polis Gücüspor’a muhteşem karşılama

3 dalda birinci olan Polis Gücüspor’a muhteşem karşılama...

A+A-

Erzurum’da yapılan Halk Oyunları Bölge Yarışmasında 3 dalda da birinci olan Polis Gücüspor; gece geldikleri Kars’ta, Emniyet Müdürlüğü önünde muhteşem bir törenle karşılandı. Çiçeklerle karşılanan sporcular kupalarını Emniyete teslim ettiler ve gecenin sessizliğini tezahüratlarla hareketlendirdiler.

Bayburt, Gümüşhane, Iğdır, Erzurum, Ardahan, İstanbul Pendik ve Kars illerinin katıldığı Erzurum’daki bölge finalleri dün Erzurum’da yapıldı. Kars’ın Halk Oyunları ekipleri Minikler, Yıldızlar ve Gençler dallarında bölge birinciliğini elde etti. Kars’ın ilk defa bir bölge yarışmasında 3 dalda da birinci olması büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Zafer haberinin yayılmasıyla birlikte Kars’ta heyecanlı bir bekleyiş başladı. Çocukların aileleri ve polis teşkilatı gece saatlerine kadar Emniyet Müdürlüğü önünde ekibi bekledi.

İki otobüse Kars’a giriş yapan ve korna sesleriyle caddeleri turlayan ekibi Emniyet Müdürlüğü önünde Emniyet Müdür yardımcısı Hayri Özcan, şube müdürleri, polisler ve aileler akışlarla karşıladı. Ekip sorumlularına çiçek takdiminde bulunan Emniyet Müdür yardımcısı Hayri Özcan ve şube müdürleri halk oyunları çalıştırıcılarına ve öğrencilere teşekkür edip, kupaları havaya kaldırarak mutluluk pozu verdiler. Öğrenciler ise “Polis Gücüspor” tezahüratlarıyla geceyi renklendirdiler.

Emniyet Müdür yardımcısı Hayri Özcan, alınan başarının büyük bir başarı olduğunu söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Halk oyunları çalıştırıcıları da zaferle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. 3 dalda da birincilik alan ve bu sevinci tüm Kars halkına yaşatan öğrenciler ise zafer kutlamalarına gece boyu devam ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.