1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Play-Off’a galibiyetle başladı
Play-Off’a galibiyetle başladı

Play-Off’a galibiyetle başladı

Genç Kafkars Spor Play-Off’a galibiyetle başladı...

A+A-

Yozgat İlinde Oynanan 2. Lige Yükselme Yarı Final Karşılaşmasında Temsilcimiz Genç Kafkars Spor Rakibi Zonguldak Hasad Gençlik Sporu 3-2 Mağlup Etti.

Maça “Şehitlerimizi Anıyoruz” Tişörtü Ve “Mert Aydın Ve Özge Can’ Imızı Unutmadık” Pankartı İle Çıkan Genç Kafkars Spor, Sporun Sadece Sportif Bir Mücadele Olmadığını, Toplumsal Olaylara Da Duyarsız Kalınmaması Gerektiği Mesajını Verdi.

Maça Etkisiz Başlayan Ekibimiz  İlk Seti Mağlup Kapatmasına Rağmen Sonraki Setlerde Toparlanarak Rakibini 20-25, 25-17, 25-19, 20-25, 15-12’ Lik Skorlarla 3-2 Mağlup Etmeyi Başardı. Bu Sonuçla Grup Maçlarına Galibiyetle Başlayan Genç Kafkars Spor Turnuvaya Moralli Başlamasının Yanısıra 2. Lig Yolunda Da Önemli Bir Avantaj Yakalamış Oldu.

Kulüp Başkanı Emre Okan Bayramoğlu: “ Fikstür Gereği İlk Maçımızı Turnuvanın Etkili Takımlarından Biri İle Oynadık. Kaliteli Bir Maç Olduğunu Düşünüyorum. Her İki Takımda Hırslı Ve İstekliydi. Ancak Biz Daha Çok Arzulayan Taraftık. Bu Da Oyunumuza Yansıdı Ve Geriye Düşmemize Rağmen Müthiş Bir Mücadele Ve Oyunla Maçtan Galip Ayrıldık. Dostça Geçen Müsabakadan Dolayı Her İki Takımı Da Tebrik Ediyorum. Tabiki Teknik Heyetimize Ve Oyuncu Grubumuza Ayrı Bir Sayfa Açmak Gerekiyor. Hepsini Ayrı Ayrı Kutluyorum, Çok İyi Bir İş Çıkardılar, Ancak Bu Sonuç Yeterli Değil Sonraki İki Maçımızıda Alarak Evimize Dönmek İstiyoruz” dedi.

23/03/2015 Pazartesi  Saat 13.00’da Konya Büyükşehir Beld. Spor İle Karşılaşacak Temsilcimiz Bu Maçtan Da Galibiyetle Ayrılması Durumunda Gruptan Çıkmayı Garantileyecek.

Biz De Temsilcimize 2.Lige Yükselme Yarı Final Müsabakalarında Başarılar Diliyoruz...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.