1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Planlama Toplantısı Yapıldı
Planlama Toplantısı Yapıldı

Planlama Toplantısı Yapıldı

Kars’ta, Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi kapsamında, 2015 yılı faaliyet planlama ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

A+A-

Bir otelin Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman ve proje illerindeki kırsal kalkınma koordinatörleri ve proje ilçe sorumlularının katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, “Ardahan, Kars Artvin Kalkınma Projesi Bakanlığı’mızca Birleşmiş Milletler koordinatörlüğünce desteklenen bir proje olarak İlimiz tarım ve hayvancılık çalışmaları adına önemli işler gerçekleştirmektedir. Proje kapsamında yapılacak eğitim, demonstrasyon ve yatırım çalışmaları ile Kars tarım ve hayvancılığı ivme kazanacak olup proje ile çiftçilere hayvancılık ve bitkisel üretim alanlarında yeni bilgi, tecrübe ve tesis sağlanacaktır” dedi.

Daha sonra söz alan AKAKP Proje Koordinatörü Ümit Mansız, proje hakkında genel bilgilendirme sunumu yaptı. Proje çalışanları tarım ve hayvancılık faaliyetleri, eğitim faaliyetleri ve inşaat faaliyetlerini içeren sunumlarını gerçekleştirdi.

Toplantının öğleden sonraki oturumlarında ise proje bölgesinde yapılacak faaliyetlere göre ayrılan gruplar ile grup çalışmaları yapıldıktan sonra genel değerlendirme ve çözüm önerilerinin tartışılmasıyla toplantı sonlandırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.