1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ölürsem Kars'a Gömün
Ölürsem Karsa Gömün

Ölürsem Kars'a Gömün

Serhat şehri Kars'ta görev yapmakta büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Zeybek, ölürsem beni Kars'a gömün, dedi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, ilimizdeki yerel ve yaygın basının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Serhat şehri Kars'ta görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Zeybek, ölürsem beni Kars'a gömün, dedi.

 

Konuşmasına, polis vatandaş işbirliğinin önemine vurgu yaparak başlayan Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, huzurun sürekli olması için, vatandaşın polise, polisin de vatandaşa yardımcı olması gerekir, diye konuştu.

 

İlimizdeki trafik sorununa da değinen Müdür Zeybek, trafik ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor, en çok "park" konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Sürücülerimizin de biraz duyarlı olması gerekir, bu noktada Karslı sürücülerden trafik kurallarına uymalarını rica ediyoruz, herkes kurallara riayet ederse ilimizde trafik probleminin kalmayacağını düşünüyorum, dedi.

 

Türk Polis Teşkilatının 165. Kuruluş yıldönümü nedeniyle ilimizde yapılan kutlamaların oldukça heyecanlı ve güzel geçtiğini vurgulayan Cengiz Zeybek, programa katılan Karslılara da teşekkür etti.

 

Müdür Zeybek sözlerine şöyle devam etti : "Türk Polis Teşkilatımızın 165. Kuruluş yıldönümü nedeniyle çiçek ve mesaj göndererek, telefon ederek, yada bizzat gelerek sevincimize ortak olup, bizleri onurlandıran, başta Valimiz Sayın Ahmet Kara olmak üzere, Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Bozkuş'a, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Adem Yazar'a, Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Ümit Selçuk Doğan'a, Kafkas Üniversitesi Rektörümüz Sayın Abamüslüm Güven'e, Baro Başkanımız Sayın Av.Cevdet Ucungan'a, İl Jandarma Komutanız Sayın Albay Erol Çelik'e, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Muzaffer Yağcı'ya, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Ali Salgar'a ve kamu kurum ve kuruluşlarının çok değerli yöneticilerine, mahalle muhtarlarımıza, oda başkanlarımıza, basınımızın güzide mensuplarına, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile esnaf ve çok değerli Kars halkına şükranlarımızı sunarız."

Önceki ve Sonraki Haberler