1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okullar Arası Bilgi Yarışması
Okullar Arası Bilgi Yarışması

Okullar Arası Bilgi Yarışması

Kars’ın Kağızman ilçesinde İlköğretim 4’üncü sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasını Dr. Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu kazandı.

A+A-

Kağızman Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapılan bilgi yarışmasına Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal marşıyla başlayan yarışmada ilk olarak yarışmacı öğrenciler tanıtıldı. Yarışma kurallarının açıklanmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Kağızman Milli Eğitim Müdürü Fesih Altay, “Bilgi paylaştıkça önemlidir. Jüri üyeleri yarışmayı en iyi şekilde yönetecektir. Yarışmacı öğrencilere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu, 1 Ekim İlköğretim Okulu, Şehit Refik Cesur İlköğretim Okulu, Şair Hıfzı İlköğretim Okulu, Halime Arslan Yıldız İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu ve Kağızman Yatılı Bölge İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencilerinin katıldığı bilgi yarışmasını 5 jüri ve 1 baş jüri üyesi yönetti.  

Kağızman Dr Mustafa Yalçın ilköğretim okulunun birinci olduğu yarışmada Atatürk İlköğretim Okulu ikinci ve 1 Ekim İlköğretim Okulu Yedek soruların ardından üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere daire amirleri tarafından ödül verilirken bazı öğrenciler gözyaşlarını tutamadı.

Kağızman ilçe merkezinde bulunan okullar arsında bilgi yarışmasının devam edeceği öğrenildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler