1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okul Müdürlerine İletişim Konferansı
Okul Müdürlerine İletişim Konferansı

Okul Müdürlerine İletişim Konferansı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir Sen Kars  Şubesi tarafından Okul Müdürlerine yönelik Yönetimde Etkili İletişim Konferansı  düzenlendi.

A+A-

Konferansa  konuşmacı olarak Eğitimci Yazar  Tarkan ZENGİN katıldı.  Toplantının açılış  konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan ALTUN; bu tip programların icra edilmesini çok önemsediklerini dile getirerek,  okul yöneticilerine yönelik etkili iletişim tekniklerinin üzerinde durulacağı  böyle bir etkinlikte katkıda bulundukları için  Eğitim Bir Sen Kars Şubesine teşekkürlerini iletti.  Daha sonra konuşmacı olarak söz alan Eğitimci Yazar Tarkan ZENGİN;  Serhat şehri Kars ilinde bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek  insanın Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde  belirtilen temel ihtiyaçlarının dışında ;  5 psikolojik temel ihtiyacının daha bulunduğunu bunların;  Kaale alınmak, değerli hissedilmek,  yeterli  hissetmek,  kabul edilmek ve sevilmek ihtiyacı olduğunu dile getirerek    okul müdürlerinin çalışanları, öğrencileri, velileri ile bu hususlara riayet ederek iletişim kurmaları  halinde başarılı olacaklarını anlattı.

Eğitimci Yazar Tarkan ZENGİN Kimdir?

 İlköğrenimini Erzurum Rüştüpaşa İlkokulu’nda, orta ve lise öğrenimini Erzurum Cumhuriyet Lisesi’nde tamamladı.Gazi Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünü bitirdi.Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalında “Çalışma Psikolojisi” alanında Yüksek Lisans yaptı. Gazi Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalında Doktora çalışmasını sürdürmektedir.

Kitapları;1.“Ücret Adaletsizliğinin Adams’ın Hakkaniyet Kuramı Çerçevesinde Analizi”, Türk Harb-iş Sendikası Eğitim Yayınları, Ankara-2003.

2. “Çalışma Hayatında Son 10 Yılın Analizi (2003-2013)”, Stratejik Düşünce Enstitüsü Yayınları, Ankara-2014.

3. “Ulusal-Uluslararası Mevzuat ve Belgelerde İş Sağlığı ve Güvenliği”, Türk Harb-iş Sendikası Eğitim Yayınları, Ankara-2015.

1-024.jpg2-021.jpg3-019.jpg4-017.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.