1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğretmenin Hazin Sonu
Öğretmenin Hazin Sonu

Öğretmenin Hazin Sonu

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Öğretmen Abdurrahman Yıldız (54) için, Kars’ın Arpaçay İlçesi Yatılı İlköğretim Okulu’nda (YİBO) cenaze töreni düzenlendi.

A+A-

Öğretmenin cenazesi vasiyeti üzerine fazla bekletilmeden Büyük Çatma Köyü'nde toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, Arpaçay YİBO’da 4 ay öncesine kadar öğretmenlik görevini sürdüren Abdurrahman Yıldız, amansız bir hastalığa yakalandı ve tedavi görmeye başladı. 4 aydır öğrencilerinden ve çok sevdiği mesleğinden uzak bir tedavi süreci geçirdi. YİBO’da öğretmenlerin “Ağa” diye hitap ettiği Abdurrahman Yıldız, neşeli hali, sevecenliği ve babayiğitliği ile tanınıyordu. Öğrencilerinin gönlünde taht kurmuş ve çok sevilmişti. Anılarını da tedavi süresince ziyaretine giden meslektaşları ve öğrencileriyle paylaşıyordu. Son nefesine kadar sevecenliği ve “Ağa”lığından asla ödün vermedi.

 

Abdurrahman Yıldız, tedavi gördüğü Erzurum’da 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Abdurrahman Yıldız’ın ölümüyle Arpaçay YİBO tam bir sessizliğe büründü ve her tarafı matem sardı. Öğrenciler çok sevdikleri ve değer verdikleri öğretmenlerini, öğretmenler ise öğrenciler için adeta bir şemsiye olan meslektaşlarını kaybetmenin hüznünü yaşadılar.

 

Dün de Abdurrahman Yıldız için görev yaptığı Arpaçay YİBO’da bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Kars Milli Eğitim Müdür yardımcıları Gökhan Altun, Harun Yenice, Arpaçay Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı, Okul Müdürü Ercan Ülker, daire amirleri, öğrenciler ve yakınları katıldı.

 

Törenin ardından merhum Abdurrahman Yıldız’ın cenazesi vasiyeti üzerine bekletilmeden köyü Büyük Çatma’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.