1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrencilerle Halay Çektiler
Öğrencilerle Halay Çektiler

Öğrencilerle Halay Çektiler

Kars Polisi, Lise öğrencilerinin düzenlediği yılsonu eğlencesinde öğrencilerle birlikte halay çektiler.

A+A-

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli, aynı zamanda okul polisliği görevini de yürüttükleri Gazi Kars Anadolu Lisesinin daveti üzerine yılsonu eğlencesine katıldılar. Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler ile halay çektiler, çeşitli oyunlar oynadılar ve öğrencilerimizin sevinçlerine ortak oldular.

 

Toplum Destekli Polislik (TDP) uygulamalarının vatandaş ile polisi yakınlaştırdığını belirten okul yöneticileri, polisleri ailelerinden biri gibi hissetmenin, kendilerini çok mutlu ettiğini, okul polisliği uygulamasının çok faydalı olduğunu, bu uygulama ile yaşanabilecek birçok olumsuz olayın engellendiğini, bu nedenle Kars İl Emniyet Müdürlüğünün bütün personeline yürekten teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

TDP personelleri de, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ile yaşanan bu güzel tablonun oluşmasında emeği geçen okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür eder, gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.” dediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.