1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Öğrenci yurduna Molotof attılar
Öğrenci yurduna Molotof attılar

Öğrenci yurduna Molotof attılar

Kars’ta öğrenci yurduna Molotof attılar...

A+A-

Kars’ta, İlim Yayma Cemiyeti Ömer Nasuhi Bilmen Erkek Öğrenci Yurduna kimliği belirsiz kişi yada kişilerce 2 adet molotof atıldı. Yurdun bahçesinde park halindeki araçların yanına düşen moloflardan çıkan alev yurt görevlilerince söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre olay gece saat: 22.00 sıralarında meydana geldi. Bülbül Mahallesi’nde bulunan erkek öğrenci yurduna gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yurda 2 molotof kokteyli atarak kaçtı. Araçların park halindeki bahçeye düşen moloflardan biri alev aldı. Bir araç lastiğinin de zarar gördüğü alevler yurt görevlilerince kısa sürede söndürüldü. Yurtta kalan öğrenciler arasında yaşanın kısa süreli paniğin ardından yaşananlar polise bildirildi. Bunun üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İtfaiye aracının da hazır bulunduğu olay mahallinde gerekli incelemeler yapılırken çok sayıda polis ekibi de çevrede arama-tarama yaptı.

Ayrıca, kentte teyakkuzda olan Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Asayiş ekipleri yaşanması muhtemel herhangi olaya karşı kamu kurumları binalarında önlemlerini artırdı. Kentin dört bir yanında devriye gezen ekipler bir grubun Subatan polis lojmanlarına yakın alanda havai fişek atmaları üzerine o bölgede de önlemlerini artırdı. Emniyet Müdür yardımcılarının yönettiği uygulamada havai fişek atan grup ara sokaklara kaçtı. Karadağ mahallesinde de kimliği belirsiz kişiler ateş yakınca ekipler o bölgede de incelemelerini sürdürdü.

Ekipler aynı zamanda şüpheli gördüğü araçları durdurarak kimlik kontrolü yapıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.