1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Müzikli Resim Sergisi
Müzikli Resim Sergisi

Müzikli Resim Sergisi

Gülahmet Aytemiz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin canlı müzik eşliğindeki resim sergisi büyük ilgi gördü.

A+A-

Gülahmet Aytemiz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı’nda resim sergisi açtı.

 

Toplam 100 eserin bulunduğu serginin açılışını Vali Yardımcısı Turgut Gülen, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gökhan Altun, Okul Müdürü Talip Oğultarhan yaptı.

 

Sergiyi gezen davetliler profesyonelce hatırlanan resimler ve tablolar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Atatürk portresi, Kars Kalesi ve (Kümbet Camii) 12 Havariler Kilisesi büyük dikkat çekti. Davetliler bu eserleri yapan öğrenci ve yardımcı olan öğretmenlerinden eserlerin yapılışlarıyla ilgili genişçe bilgi aldılar.

 

2 ayda hazırlanan sergide 57 adet tablo, 24 adet kara kalem çalışması, 17 adet soyut resimler, 1 adet Kars Kalesi, 1 adet de (Kümbet Camii) 12 Havariler Kilisesi tablo ve resimleri bulunuyor.

 

Okul Müdürü Talip Oğultarhan, sergide yağlı boya, ebru, kara kalem gibi çalışmaların yer aldığını belirterek, bütün eserlerin öğrencilere ait olduğunu söyledi.

 

Sergi 17 Mayıs Pazartesi gününe kadar açık kalacak ve aynı gün canlı müzik şöleni yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.