1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mutluer, Bakan Arslan’a Teşekkür Etti
Mutluer, Bakan Arslan’a Teşekkür Etti

Mutluer, Bakan Arslan’a Teşekkür Etti

Mutluer, belediyeye desteklerinden dolayı Bakan Arslan’a teşekkür etti

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Vatan Partisi İl Başkanı Tuncer Mutluer, parti binasında yaptığı basın açıklamasında karayollarının şehir içindeki çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek Bakan Arslan’a teşekkür etti.

Eski bir belediye başkanı olarak Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ı bu nedenle kutladığını ifade eden Mutluer, Bakan Arslan’ın kendi sorumluluğunun dışında ancak Belediye görevleri içerisinde olan bazı işleri yapılan protokol çerçevesinde üstlenmesini takdirle karşıladığını söyledi.

Bakan Arslan’ın Karayolları Genel Müdürlüğüne verdiği talimatla şehrimizin ana caddelerin asfaltlanması ve tretuvarlarının yeniden yapılmasının taktire şayan olduğunu da ifade etti.

Bakan Arslan’ın elindeki imkanları en iyi şekilde kullanarak memleketine hizmet gayesiyle Kars Belediyesine yardımda bulunarak halkımızı çileden kurtarmasının alkışlanacak bir faaliyet olduğunu da belirtti.

Başkan Mutluer açıklamasında: “Ancak Sayın Bakanımızdan bir defa da olsa yapılan çalışmaları ve kaldırımları yerinde incelemesini arzu ederdim. Şöyle ki; kaldırımlar kalite ve işçilik yönünden tartışılmasız mükemmel yapılmaktadır. Ama teknik yönden pek de sağlıklı diyemeyeceğimiz hatta kötü bir uygulama yapılmaktadır. İşin verildiği müteahhit kendisine sunulan projeyi uygulamaktadır. Ancak proje yapan teknik ekip tretuvarların ne kadar yüksekte olduğunu görmezden gelmişlerdir. Belediye neden müdahale etmemiş bilinmez. Bazı işlerinin kapıları kaldırımdan aşağıda kalmış ve işyeri sahibi dükkanına neredeyse basamakla inecek duruma gelmiştir. Gördüğüm kadarıyla aynı yanlışlık halen devam ediyor. Oysa yapılması gereken kaldırımlar yapılmadan önce ilgili cadde durumuna göre en az 50 santim kazınarak yol dükkan seviyesine aşağıya indirilmeli sonra kot hesaplanarak tretuvarlar yeniden yapılmalıdır, yoksa şehrimize ve işyerlerine yazık olur. Bizden söylemesi.””dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.