1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Mütevelli heyeti seçimi yapıldı
Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Mütevelli heyeti seçimi yapıldı

Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında 2015 yılında bir yıllık görev yapacak mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

A+A-

Seçim; Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonu’ndaki yapıldı. Kars merkezde bulunan 23 mahalleyi temsilen Bahçelievler Mahalle Muhtarı Nalân Akıl Parıltı oyların tamamını alarak 2015 mütevelli heyetine seçilirken, Merkez Köy muhtarları tarafından seçilen tek aday Merkez Cumhuriyet Köyü Muhtarı Akın Salik kullanılan 51 oyun tamamını alarak 2015 yılı vakıf çalışmalarında mütevelli heyetine getirildi.

Yapılan mütevelli heyeti seçimleri hakkında açıklamada bulunan Komisyon Başkanı ve İl Defterdarı Hüseyin Savan şunları söyledi:

“Bugün burada Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyeti geçici 1 yılık seçilen 1 merkez mahalle muhtarı ve merkez köy muhtarlığından birer adet muhtar seçimi yapmaktayız. Merkez 23 mahalle muhtarından 13 mahalle muhtarının katılımıyla 2015 yılında Kars Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında görev yapacak olan Bahçelievler Mahalle Muhtarımız tek aday Nalan Akıl Parıltı seçilmiştir. Bugün merkez köy muhtarlarımızdan da 1 kişi seçilecek ve ardından yapacağımız üçüncü seçilmde sivil toplum kuruluşlarından bir mütevelli heyetini seçmiş olacağız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.