1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Musa Haliloğlu’nun Yeğeni Şehit Oldu
Musa Haliloğlu’nun Yeğeni Şehit Oldu

Musa Haliloğlu’nun Yeğeni Şehit Oldu

Milli Görüş geleneğinin Kars’taki en bilinen temsilcisi Milli Nizam, Milli Selamet, Refah ve Fazilet Partili, Fazilet Partisi Kars eski İl Başkanı Musa Haliloğlu’nun yeğeni Uzman Çavuş Ali Akdoğan (28) Afrin’de şehit düştü.

A+A-

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatında yaralanmasının ardından şehit olan Uzman Çavuş Ali Akdoğan (28), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye’nin Afrin kentinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında yaralanmasının ardından şehit olan Uzman Çavuş Ali Akdoğan için İzmir'de cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde; baba Zeki Akdoğan, anne Fatma Akdoğan ve Hakkari’de sözleşmeli er olarak görev yapan Uzman Çavuş Ali Akdoğan’ın kardeşi Gökhan Akdoğan, Kars’tan İzmir’e giden Musa Haliloğlu ve kardeşleri şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehit annesi Fatma Akdoğan, "Seninle gurur duyuyorum oğlum. Leş kargalarına fırsat vermeyeceğiz, kanımız canımız her şeyimiz bu vatana kurban olsun, bütün şehitlerimizin kanına kurban olayım" dedi.

Şehidin cenaze törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu Garnizon Komutanı Abdullah Recep, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti ve CHP'li milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vatandaşlar da cenaze geçit töreninde şehit için gözyaşı döktü. Cenaze töreninde dev Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Şehit Uzman Çavuş Ali Akdoğan’ın cenazesi, Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kadifekale Şehitliği'nde defnedildi.

Taziye için Musa Haliloğlu : 0532 053 16 48

1-061.jpg2-055.jpg4-035.jpg3-045.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum