1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Muhtar, köy yolundan oldukça memnun
Muhtar, köy yolundan oldukça memnun

Muhtar, köy yolundan oldukça memnun

20 yıllık muhtar, köy yolundan oldukça memnun!

A+A-

Yirmi yılı aşkın Kars merkeze bağlı Boğazköy muhtarlığı yapıp, ardından da İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Himmet Cihantimur, İl Özel İdaresi’nin çalışmalarından memnun olduğunu dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde bir haber organında yer alan merkez Boğaz köy yolunu haber yapılması ve özel İdare’nin çalışmalarının çarpıtılmasına tepki gösteren İl Genel Meclis Üyesi Himmet Cihantimur, İl Özel İdaresi’nin yol yapım çalışmalarından oldukça memnun olduğunu söyledi.

Merkeze bağlı kendi köyü olan Boğazköy yolunda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığına dikkat çeken Cihantimur şunları söyledi; “Benim kendim yirmi yılı aşkın bir zaman eski adı Melih köy, şimdiki adı ise Boğaz köy olan köyümüzde muhtarlık yaptım. Köyümüzün yolu asfalttır. Şuan ki yolumuzu Özel İdare yaptı. Elbette ki zamanla yağan kar ve yağmurlardan etkilenen köy yolumuz da tahribatlar oluştu. İş makinalarının geçmesi ve tarlaya giden traktörlerin gidip gelmeleriyle zamanla bozulmalara neden olup ve kasisler meydana geldi. Özel İdare her yıl bu yolun onarımını, sıcak asfalt ile bakımını yapıyor. Köylümüz de çalışmalardan oldukça da memnun. Kars’ın üç yüzden fazla köyü var. Özel İdare hepsine hizmet veriyor. Bunu konuşan yok. Ama işin karalama yönüne gelince çalışan insanları gazetelerde TV’lerde haksız yere eleştiriyorlar. Köylere yapılan hizmetleri vermezler. Bu haksızlıktır. İnsan biraz da yapılan hizmetleri de verir.”

Köy yolunun yakın zamanda Kars barajı suları altında kalacağını da ifade eden Himmet Cihantimur konuşmasına şöyle devam etti; “Boğaz köy tarım arazisiyle beraber Kars Barajı Projesi kapsamında sular altında kalacak. Eğer ki su altında kalma riski olmasa idi, ben inanıyorum ki, İl Özel İdaresi köy yolumuzu yeniden sıfırdan asfaltla kaplayacaktı. Köylümüze de sordum, gazeteciler sizlere yol ile ilgili bir sıkıntınız var mı diye sordular mı? Kimse çıkıp da demedi ki gazeteciler burada çekim yaptılar gittiler. Bunlar nahoş hadiselerdir. Köklü bir kurumu zan altında bırakmak elbette ki hoş değildir. Biz Özel İdare Kurumundan ve İdarecisinden tutunda teknik personelinden işçisine kadar memnunuz. Allah yüce devletimize zeval vermesin.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.