1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Muhtaç Vatandaşlar Yeni Evlerine Kavuşuyor
Muhtaç Vatandaşlar Yeni Evlerine Kavuşuyor

Muhtaç Vatandaşlar Yeni Evlerine Kavuşuyor

Arpaçay'da Yardıma Muhtaç Vatandaşlar Yeni Evlerine Kavuşuyor...

A+A-

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ilçede yaşayan yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç olan vatandaşlar için yaptırılan evler, ihtiyaç sahiplerine teslim ediliyor.

Sağlıksız ve yetersiz şartlarda yaşayan muhtaç ailelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na barınma yardımı için yapmış oldukları başvurular neticesinde, yardım için şartları sağlayan ve uygun görülen vatandaşlara yapılan evlerin büyük çoğunluğu tamamlandı.

Arpaçaya bağlı çeşitli mahalle ve köylerde yaptırılan evleri yerinde görmek için Kaymakam Lokman Önder ve beraberinde Vakıf Müdürü Semra Çelik Bulut yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Lokman Önder, çocuklu ailelere 50 metrekare, yalnız yaşayanlara ise 25 metrekare yapılan evlerde modern şartlarda her türlü detayın yapıldığını belirtti.

Önder, ilçe sınırları içerisinde yaşayan yaşlı, engelli, yardıma muhtaç tüm vatandaşların daha yaşanabilir şartlarda hayatlarını devam ettirebilmeleri için başlatılan çalışmaların hız kesmeden önümüzdeki yıl da devam edeceğini ifade etti.

Bu kapsamda şu anda toplam 5 evin yapımının devam ettiğini kaydeden Kaymakam Lokman Önder, yeni evler vatandaşlara hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. Önder, evlerin yapımında emeği geçenleri gayretlerinden dolayı tebrik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.